Cioloş, despre vizita lui Iohannis în SUA: A demonstrat că România e relevantă în lume prin cei care susţin valori

Fostul premier Dacian Cioloş consideră că vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA a demonstrat că România e relevantă în lume prin cei care susţin valori şi că este un nou început pentru acea Românie care merge înainte, exprimându-şi speranţa că aceia care "inventează praguri" se vor gândi de două ori înainte de a urma această cale.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 17:00
Cioloş, despre vizita lui Iohannis în SUA: A demonstrat că România e relevantă în lume prin cei care susţin valori

„România este relevantă în lume prin cei care construiesc şi care susţin valori. Preşedintele Iohannis a demonstrat asta şi prin recenta vizită în SUA”, scrie Cioloş pe Facebook.

El se declară convins că este un nou început „pentru acea Românie care merge înainte şi care este ascultată în lume, pentru că îşi asumă cu hotărâre valori pe care construieşte bunăstare”.

El adresează un avertisment celor care „inventează praguri”.

„Sper că aceia care se încăpăţânează să aibă propria interpretare a anti-corupţiei, inventând „praguri”, să se gândească de două ori înainte să o ia pe acea cale”, declară Dacian Cioloş, referindu-se la discuţiile pe tema impunerii unui prag valoric sub care abuzul în serviciu să nu fie considerat infracţiune.

Citeşte şi Donald Trump, reacţie pe Facebook după întâlnirea cu Klaus Iohannis. Preşedintele SUA a postat o fotografie