Ciprian Marica, desfiinţat de o fostă glorie a STELEI

Marcel Răducanu l-a criticat dur pe Ciprian Marica pentru evoluțiile pe care le are la Steaua.

19 apr. 2016, 18:07
Ciprian Marica, desfiinţat de o fostă glorie a STELEI

Marcel Răducanu a jucat în Ghencea în perioada 1972-1981, după care a fugit în Germania şi a făcut carieră la Borussia Dortmund.

„Nu ştiu ce se întâmplă cu Ciprian Marica, dar e mare păcat că el nu se poate impune nici măcar în România. Eram sigur că o să îi fie greu să revină la forma pe care o avea în trecut, dar dacă o să continue tot aşa, cu accidentări după accidentări, să fiţi siguri că nici în Albania nu o să îşi mai găsească echipă.  Nu am nimic personal cu el, dar este incredibil ce să întâmplă cu acest fotbalist. De mai bine de un an de zile tot încearcă să revină pe teren, că de dat goluri nici nu se pune problema. După ce nu ai făcut nimic la Steaua cine crezi că te mai ia în străinătate? El îl vede oare pe Alibec de la Astra?. Din păcate Marica se chinuie să redevină fotbalist de mai bine de un an”, a spus Marcel Răducanu pentru Fanatik.

„Eu nu ştiu ce se înâmplă cu fotbaliştii aştia de la noi, dar nu se poate ca din atâtea meciuri Steaua-Dinamo să nu pot să văd un derby adevărat. Nu ştiu ce au jucătorii aştia de la noi din ţară. Poate sunt eu nebun şi greşesc, nu? Îi sfătuiesc pe Rednic şi Reghe să le pună fotbaliştilor să vizioneze partida Liverpool-Borussia. Vorbesc foarte serios! Poate aşa vor înţelege şi ei ceva din fotbalul adevărat şi se vor dărui pe teren aşa cum au făcut-o englezii împotriva nemţilor. Eu ştiu că e vorba şi de valoare, dar totuşi aceşti fotbalişti joacă la cele mai titrate echipe din România. Vreau să văd mai mult spectacol fotbalistic”, a mai spus Marcel Răducanu.