Ciprian Tătăruşanu, aproape de un transfer la Napoli

Portarul echipei FC Nantes, Ciprian Tătăruşanu, ar putea reveni în Serie A, fiind dorit de clubul vicecampion al Italiei, Napoli, informează Sky Sport Italia.

11 aug. 2018, 08:07
Ciprian Tătăruşanu, aproape de un transfer la Napoli

Internaţionalul român şi-ar fi dat acordul pentru un transfer la Napoli. Gruparea la care evoluează şi Vlad Chiricheş îi mai are în vedere pe portarii Guillermo Ochoa (Standard Liege), David Ospina (Arsenal) şi Simona Mignolet (LIverpool).

La 23 iulie, presa franceză a scris că portarul Ciprian Tătăruşeanu vrea să plece de la FC Nantes, deoarece nu este mulţumit de metodele de lucru ale noului antrenor principal, Miguel Cardoso

„Tătăruşanu şi Nicolas Pallois, doi jucători experimentaţi, vor să schimbe aerul”, a notat publicaţia regională Presse-Ocean, deoarece sunt în dezacord cu noul staf portughez al echipei.

„Noul antrenor vrea să controleze totul şi impune o mare rigoare la echipă”, a adăugat sursa citată, care a menţionat că Tătăruşanu şi fundaşul Pallois nu agreează metodele antrenorului.

Portarul naţionalei României, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la FC Nantes vara trecută, de la Fiorentina. El mai are un an de contract cu formaţia franceză.

Tătăruşanu a jucat trei sezoane la Fiorentina, adunând 81 de prezenţe în Serie A. La Nantes, a fost titular incontestabil sezonul trecut, când echipa era antrenată de Claudio Ranieri, fiind în poarta francezilor de 37 de ori.