Circ cu poliţiştii pentru o amendă banală. Vezi ce a făcut un tânăr după ce a traversat neregulamentar

Scandal monstru cu Poliţia pe străzile din Constanţa. S-a întâmplat în timpul unei razii, când mai mulţi pietoni au fost prinşi în timp ce traversau strada pe unde apucau. Unul dintre ei, un tânăr de 24 de ani, a devenit recalcitrant şi a făcut un adevărat circ. Poliţiştii abia l-au imobilizat după ce omul i-a înjurat, dar şi scuipat pe jurnaliştii care filmau scandalul.

28 aug. 2014, 13:52
Circ cu poliţiştii pentru o amendă banală. Vezi ce a făcut un tânăr după ce a traversat neregulamentar

Un tânăr de 24 de ani a făcut scandal cu poliţiştii în timp ce traversa strada neregulamentar.

„Ia-ţi, fă, camera de aici! Nu mă ţine aşa, nebunule, că n-am făcut vreo infracţiune, că-ţi dau un capac, să moară familia”, urlă isteric bărbatul.

Tânărul a fost prins de poliţişti în timp ce traversa strada prin loc nepermis, în apropierea Gării din Constanţa. A sărit ca ars când a fost oprit şi i s-a spus că va fi amendat. Tânărul a fost amendat cu 200 de lei pentru scandal, plus 180 de lei pentru că a traversat neregulamentar. Câţiva metri mai încolo un alt bărbat i-a ignorat pe poliţişti. A trecut strada pe unde nu avea voie şi avea şi un copil în braţe.

Poliţiştii spun că numărul accidentelor în care au fost implicaţi pietonii care treceau strada pe loc nepermis a crescut simţitor în ultima perioadă.