Circa 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Circa 8.000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminică, în centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori și candele la statuia fostului suveran, amplasată între Teatrul Național "Marin Sorescu" și Universitate.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 09:59
Circa 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Circa 8.000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminică, în centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori și candele la statuia fostului suveran, amplasată între Teatrul Național „Marin Sorescu” și Universitate.

Oamenii au plecat într-un marş al tăcerii din zona Primăriei Craiova până în Piaţa Tricolorului din zona Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, unde se află un bust al fostului suveran al României. Aici au fost aprinse candele şi au fost depuse coroane de flori.

Printre cei prezenţi la marşul organizat de PSD Dolj s-au numărat preşedintele organizaţiei, vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda, ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, dar şi parlamentari şi primari din judeţ.

De asemenea, la eveniment au participat şi oameni simpli, care şi-au dorit să-i aducă un ultim omagiu Regelui Mihai I.

„Suntem prezenţi cu tot ceea ce reprezintă primarii noştri, consilierii locali, preşedinţii de organizaţii locale, conducerea de la Tineret, de la Femei, de la PES Activists, de la Organizaţia de Seniori a partidului. Noi am anulat, aşa cum ştiţi, orice convocare de miting în momentul în care a survenit decesul Majestăţii Sale, şi suntem aici doar pentru a ne aduce omagiul unei personalităţi foarte importante pentru Craiova deoarece printre ultimele decrete regale semnate de Majestatea Sa se află şi cele de înfiinţare a Universităţii din Craiova şi a Filarmonicii „Oltenia” Craiova”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii.