Circulaţia de pe DN1 dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviată pe DN 1A. Trafic de coşmar şi pe A3 UPDATE

Circulaţia de pe DN1 dinspre Braşov către Valea Prahovei a fost deviată, luni la prânz, pe DN 1A, din cauza aglomeraţiei, în condiţiile în care turiştii care şi-au petrecut Paştele în staţiunile montane se întorc acasă.

17 apr. 2017, 09:51
Circulaţia de pe DN1 dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviată pe DN 1A. Trafic de coşmar şi pe A3 UPDATE

UPDATE: Circulaţia pe sensul către Buzău al DN 2 se desfăşoară îngreunat, în coloană, luni după-amiază, între localităţile Slobozia Bradului, din judeţul Vrancea, şi Râmnicu Sărat, din judeţul Buzău. La sfârşitul lunii februarie, în centrul municipiului Râmnicu Sărat o bucată de asfalt s-a surpat pe DN 2, formându-se un crater în care au fost descoperite pivniţe din secolul al XVIII-lea.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autoturisme, dar şi al unei surpări care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat la sfârşitul lunii februarie, circulaţia rutieră pe sensul către Buzău al DN2 (E85) Focşani-Buzău se desfăşoară îngreunat, în coloană, între localităţile Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, şi Râmnicu Sărat, judeţul Buzău.

În prezent, traficul rutier se desfăşoară astfel: pe sensul de mers Focşani – Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului, iar dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani – Buzău, respectiv sensul opus.

UPDATE: Traficul pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat, luni la prânz, din cauza unei ploi torenţiale, poliţiştii recomandându-le şoferilor să fie prudenţi, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi să evite manevrele riscante.

centrul Infotrafic al Poliţiei Române le recomandă şoferilor care se deplasează pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti să fie prudenţi, să mărească distanţa de siguranţă, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere şi să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic, în condiţiile în care pe anumite porţiuni ale drumului plouă torenţial.

De asemenea, poliţiştii anunţă că pe sensul de coborâre al DN1 Braşov-Ploieşti, pe tronsoanele Predeal-Buşteni şi Sinaia-Posada este aglomeraţie. 

Pentru a evita ambuteiajele, şoferii care se deplasează dinspre Braşov către Ploieşti sunt sfătuiţi să utilizeze ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, începând cu ora 12.30, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Sute de turişti au petrecut Paştele în staţiunile montane din Braşov şi de pe Valea Prahovei, unde în noaptea de duminică spre luni a nins, depunându-se un strat subţire de zăpadă.