Circulaţia feroviară între Predeal şi Braşov s-a reluat pe un singur fir

Circulaţia feroviară între Predeal şi Braşov, pe relaţia Timişu de Sus – Dârste, s-a reluat, miercuri seară, pe un singur fir după ce un copac a căzut peste liniile de înaltă tensiune, două trenuri fiind afectate. Traficul în zonă a mai fost întrerupt mai mult de jumătate de oră şi miercuri la prânz, tot din cauza unui arbore căzut pe linia ferată.

RomaniaTV.net
19 apr. 2017, 17:41
Circulaţia feroviară între Predeal şi Braşov s-a reluat pe un singur fir

UPDATE Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Brașov, circulația feroviară pe magistrala 300 a fost reluată, pe un fir (din cele două). 

Reprezentanţii CFR Infrastructură au anunţat că miercuri, începând cu ora 15.40, circulaţia feroviară a fost întreruptă pe relaţia Timişu de Sus – Dârste, în judeţul Braşov, pe ambele fire, din cauza lipsei de tensiune la linia de contact.

Echipele de intervenţie au reuşit să înlăturare copacul căzut peste liniile de înaltă tensiune, iar în prezent lucrează la remedierea liniei de contact.

În urma incidentului, două trenuri InterRegio – unul pe relaţia Timişu de Sus-Dârste şi altul pe relaţia Bucureşti – Craiova – au fost afectate, acestea staţionând în Predeal, respectiv Câmpina.

Potrivit reprezentanţilor CFR, la faţa locului va fi trimisă o locomotivă diesel care să preia pe rând cele două garnituri staţionate.

Traficul feroviar a fost blocat complet şi miercuri la prânz, mai bine o jumătate de oră, între Timişul de Sus şi Predeal, în judeţul Braşov, tot din cauza unui copac căzut pe linia ferată.

În urma întreruperii circulaţiei pe relaţia Predeal –Timişu de Sus, trei trenuri au acumulat întârzieri cuprinse între 60 şi 100 de minute.

Tot în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 13.25, circulaţia feroviară pe relaţia Izvorul Mureş – Izvorul Olt a fost întreruptă aproape trei ore, din cauza lipsei de tensiune la linia de contact, determinată de un copac căzut.

Având în vedere condiţiile meteo, Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A.  îşi  cere  scuze  pentru disconfortul creat şi recomandă călătorilor ca înainte de a pleca să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

 

viewscnt