Circulaţia pe Magistrala 2 a revenit la normal, după ce metrourile au avut întârzieri de 10 minute din cauza unei defecţiuni

Circulaţia pe Magistrala 2 a metroului a revenit la normal, după ce trenurile au circulat cu întârzieri de circa de zece minute din cauza unei defecţiuni în staţia Piaţa Sudului, anunţă Metrorex.

RomaniaTV.net
06 ian. 2017, 14:02
Circulaţia pe Magistrala 2 a revenit la normal, după ce metrourile au avut întârzieri de 10 minute din cauza unei defecţiuni

În staţia de metrou Piaţa Sudului a fost sesizat miros de fum, vineri, la ora 13.30, potrivit Metrorex.

„Echipele de intervenţie Metrorex s-au prezentat imediat la faţa locului. Acestea au constatat deteriorarea (conturarea) din cauza umidităţii şi a condiţiilor din tunel (praf, alte reziduuri) a doi izolatori aflaţi între şină şi calea de rulare”, transmit reprezentanţii regiei.

Ei precizează că circulaţia trenurilor s-a desfăsurat cu întârzieri de până la cel mult 10 minute, pe Magistrala 2, însă nu a fost oprită.

„La orele 14.39 intervenţia de remediere a fost finalizată, iar la acest moment, circulaţia pe M2 se desfăşoară în condiţii normale”, mai arată Metrorex, menţionând că nu a fost necesară evacuarea călătorilor, aceştia nefiind puşi în niciun moment în pericol.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost întreruptă, vineri dimineaţă, pe magistrala 2, Berceni-Pipera, dinspre Piaţa Unirii către Berceni, după ce a staţiile Piaţa Sudului şi Constantin Brâncoveanu au rămas fără energie electrică.

Potrivit reprezentanţilor Metrorex, metroul nu a circulat, în interval 8.48-9.01, între staţiile Brâncoveanu şi Berceni din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Conform sursei citate, avaria a fost remediată şi toate trenurile şi-au reluat circulaţia.