Circulaţia rutieră de pe DN1, deviată dinspre Braşov către Valea Prahovei din cauza aglomeraţiei

Circulaţia rutieră de pe DN1 a fost deviată, vineri, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei.

27 dec. 2013, 12:34
Circulaţia rutieră de pe DN1, deviată dinspre Braşov către Valea Prahovei din cauza aglomeraţiei

Măsura devierii circulaţiei a fost luată începând cu ora 13.30, din cauza aglomeraţiei de pe DN1, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Aproximativ 25.000 de turiști au petrecut Crăciunul în stațiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit operatorilor din turism, gradul de ocupare a locurilor de cazare omologate din stațiuni a depășit 70 la sută, iar în cazul pensiunilor și vilelor locurile de cazare au fost ocupate în totalitate, potrivit Mediafax.

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au avut de sărbători oferte pornind de la 430 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, de Crăciun, la o vilă din Buşteni şi ajungând la 1.900 de euro pentru două persoane, pentru cinci nopţi de cazare, de Revelion, într-un hotel de lux din Azuga.

Pe lângă turiștii care s-au cazat în unitățile hoteliere, câteva mii de români care dețin case de vacanță pe Valea Prahovei au petrecut Crăciunul la munte.