Circulaţia rutieră pe DN 1B va fi închisă miercuri

Circulaţia rutieră pe DN 1B, la poziţia kilometrică 5+790, va fi închisă miercuri, între orele 8,30 - 20,00, în vederea executării lucrărilor de reparaţii a trecerii la nivel cu calea ferată pentru linia Ploieşti - Măneciu, se arată într-un comunicat remis marţi AGERPRES de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

02 sept. 2014, 10:40
Circulaţia rutieră pe DN 1B va fi închisă miercuri

Traficul rutier se va desfăşura deviat, în ambele sensuri de circulaţie, pe următoarea variantă de ocolire: DN 1A km 91+100 (Boldeşti Scăeni) – DC 59 (Boldeşti Scăeni) – DJ 250 – DJ 102E – DN 1B, Bucov km 13+420.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

De asemenea, CNADNR anunţă participanţii la trafic că, începând de marţi, 2 septembrie a.c., se prelungeşte valabilitatea biletelor matcă-cupon preplătite pentru riverani cu 30 de zile calendaristice.

„Începând de astăzi (02.09.2014), ora 00,00, s-a reluat activitatea de încasare a tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă. CNADNR SA va depune toate eforturile necesare pentru o cât mai eficientă organizare a activităţii la staţiile de taxare ale Agenţiei de Încasare Feteşti, în vederea reducerii timpilor de staţionare şi a fluidizării traficului”, se arată în comunicatul citat.

Citeşte şi AVIZ şoferilor! O nouă stradă cu SENS UNIC în Capitală