Circulaţia rutieră pe podul de la Agigea, redeschisă marţi la ora 16.00

Circulaţia rutieră a fost închisă marţi pe podul de la Agigea, unde au avut loc teste ale structurii podului, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

11 sept. 2018, 03:33
Circulaţia rutieră pe podul de la Agigea, redeschisă marţi la ora 16.00

UPDATE: Circulaţia rutieră pe podul de la Agigea s-a redeschis marţi, începând cu ora 16:00, pentru toate categoriile de autovehicule, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR a anunţat că între orele 06:00 şi 19:30 vor avea loc teste statice şi dinamice ale structurii podului Agigea, care necesită închiderea totală a circulaţiei..

Pe perioada închiderii totale a circulaţiei, traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule se va desfăşura pe urmatoarea rută: nod rutier A4 (intersecţie cu DN 39), Agigea – A4 (intrare Port Constanta Sud) – Podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră – bretea acces la DN 39 (Eforie Nord – Agigea ) – DN 38 (Agigea- Negru Vodă).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.