Linia tramvaielor 41 va fi deviată în zona "Ciurel". Când va fi oprită circulaţia pentru reparaţii

Publicat: Luni, 21 Mai 2018 15:59 // Actualizat: Luni, 21 Mai 2018 16:41 // Sursa: romaniatv.net

Linia tramvaiului 41 va fi deviată, cel mai probabil în această vară, pentru construcţia pasajului de la Ciurel, care va traversa Şoseaua Virtuţii. De asemenea, circulaţia va fi oprită pentru două weekenduri, pentru revizia tehnică anuală a liniei tramvaiului 41.

Cel mai folosit mijloc de transport RATB, linia tramvaiului 41, care leagă cartierul Ghencea de nordul Capitalei, va fi deviată în zona barajului Ciurel, acolo unde se va construi un pasaj ce va traversa Şoseaua Virtuţii, potrivit conducerii Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

„Se face o deviere a liniei, dar deocamdată nu s-a stabilit cum şi când. Costructorul vine cu planul, care trebuie aprobat în comisia de circulaţie. El trebuie să facă solicitare, după aceea ne întâlnim şi discutăm, vedem toate posibilităţile, vedem modul de desfăşurare, cu poliţia, că nu este aşa simplu", a declarat agenţiei MEDIAFAX, Adrian Sorin Mihail, director general interimar al RATB.

Totodată, potrivit şefului RATB, în această vară, circulaţia tramvaiului 41 va fi oprită, două weekenduri, pentru revizia anuală.

„Aşa cum am mai procedat şi în alte dăţi, se va opri circulaţia pentru două weekenduri, pentru revizie, apoi se va face devierea", a mai precizat Adrian Mihail.

În prezent, în zona Ciurel se lucrează la unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură din Bucureşti, respectiv Nodul Rutier de pe Şoseaua Virtuţii din Capitală, despre care primarul general, Gabriela Firea, declara, anul trecut în noiembrie, după o vizită pe şantier, că este în proporţie de 85% gata „şi va fi finalizat până la sfârşitul anului (n.r. – 2018)".

Primăria Capitalei a demarat lucrările la drumul expres spre Autostrada Bucuresti-Piteşti în 2010, iar licitaţia a fost câştigată de asocierea Max Bogl – Astaldi – Euroconstruct 98 – Tehnologica.
Drumul Expres va începe de la intersecţia bd. Virtuţii - Splaiul Independenţei şi ar trebui să ajungă până la autostrada Bucureşti- Piteşti, oferind o alternativă, extrem de importantă, la Bulevardul Iuliu Maniu.

Pasajul de la Ciurel este prima fază a proiectului, pasaj care, potrivit primăriei, va fi finalizat în noiembrie 2018, însă partea cea mai complicată este trasarea drumului pe lângă Lacul Morii, unde, în prezent, sunt sute de proprietăţi.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
circulatie tramvai linia 41 deviata linia tramvaiului 41 pasaj ciurel
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H