Trei morţi pe Valea Oltului, în Vâlcea, în urma unui accident rutier. Circulaţia a fost blocată câteva ore UPDATE

Circulaţia rutieră a fost blocată, luni dimineaţă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier în care şi-au pierdut viaţatrei oameni, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

RomaniaTV.net
07 aug. 2017, 04:56
Trei morţi pe Valea Oltului, în Vâlcea, în urma unui accident rutier. Circulaţia a fost blocată câteva ore UPDATE

UPDATE DN 7, blocat luni dimineaţă timp de peste o oră în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Câineni din judeţul Vâlcea a fost redeschis circulaţiei, anunţă Poliţia Vâlcea.

Trei persoane au murit în urma accidentului produs după ce şoferul unei dube a pierdut controlul volanului într-o curbă, în condiţii de ploaie torenţială şi a intrat pe contrasdens unde s-a ciocnit de un TIR.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul s-a produs la kilometrul 230 al drumului naţional 7, în localitatea Câineni, iar trei persoane au murit după ce o dubă a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un TIR.

Potrivit poliţiştilor, şoferul dubei nu a adaptat viteza într-o curbă, în condiţii de ploaie torenţială şi a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens. Bărbatul şi două tinere aflate cu el în autovehicul au murit. La faţa locului au intervenit echipajele de descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Tot în judeţul Vâlcea un accident feroviar a avut loc luni dimineaţă, în municipiul Râmnicu Vâlcea. O femeie a fost lovită de un tren în timp ce traversa calea ferată din cartierul Ostroveni. Potrivt purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Cătălin Popescu, femeia se află în stare gravă, ea având un picior amputat.

 

Traficul pe DN 7 Brezoi – Sibiu este blocat pe ambele sensuri, în zona localităţii Câineni, la kilometrul 232, conform sursei citate.

În accident au fost implicate două autovehicule, mai precizează Infotrafic. România TV informează că sunt trei oameni încarceraţi în maşini, iar echipele de intervenţie sunt la faţa locului.