Circulaţie feroviară a fost reluată în judeţul Vâlcea, unde un tir a derapat şi a căzut pe calea ferată UPDATE

Circulaţia feroviară este blocată, vineri după-amiază, în localitatea Cornet Racoviţa, din judeţul Vâlcea, după ce un TIR a derapat şi a căzut pe calea ferată. În urma accidentului, nu sunt victime, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

RomaniaTV.net
23 iun. 2017, 13:53
Circulaţie feroviară a fost reluată în judeţul Vâlcea, unde un tir a derapat şi a căzut pe calea ferată UPDATE

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 21:18 , circulaţia feroviară a fost reluată în judeţul Vâlcea, pe secţia de cale ferată 201, în zona localităţii Tuţuleşti, după ce anterior fusese oprită din cauza unui tir care a ricoşat de pe DN7, la kilometrul 218, pe calea ferată în cauză.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, accidentul a avut loc în condiţiile în care un autotren care circula pe DN 7, dinspre Sibiu către Râmnicu Vâlcea a derapat si a ieşit de pe sosea, ajungând pe linia ferată, în dreptul kilometrului 218.

În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit.

De asemenea, circulaţia autovehiculelor nu este afectată, însă traficul feroviar în localitatea Cornet Racoviţa este complet blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

TIR-ul era încărcat cu plăci de ghips carton, potrivit sursi citate.

Citeşte şi Trafic feroviar şi rutier restricţionat în Suceava. Un tir s-a răsturnat pe calea ferată