Circulaţie întreruptă între Splaiul Independenţei şi Economu Cezărescu. Apa Nova face lucrări

Circulaţia rutieră va fi întreruptă vineri, de la ora 18,00, până duminică, la ora 24,00, între Splaiul Independenţei şi strada Economu Cezărescu pentru efectuarea unor lucrări de înlocuire a tronsonului canal pluvial în Bulevardul Vasile Milea din sectorul 6, conform solicitărilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi Brigăzii de Poliţie Rutieră, a anunţat, vineri, Apa Nova.

RomaniaTV.net
29 aug. 2014, 14:50
Circulaţie întreruptă între Splaiul Independenţei şi Economu Cezărescu. Apa Nova face lucrări

„Schimbarea tronsonului în lungime de 10 metri este necesară din cauza deteriorării acestui canal pluvial. Această situaţie a generat apariţia unei caverne subterane care îngreunează traficul rutier în zonă pe timp ploios, din cauza nepreluării apelor pluviale în spaţiul delimitat de intersecţia rutieră şi linia de circulaţie a tramvaiului”, precizează Apa Nova, potrivit Agerpres.

Apa Nova Bucureşti, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Bucureşti.

Apa Nova Bucureşti are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.