Circulaţie oprită pe DN22, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze

Circulaţia rutieră este oprită, marţi dimineaţa, pe DN 22, în zona localităţii Mineri, judeţul Tulcea, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze.

RomaniaTV.net
12 iun. 2018, 04:46
Circulaţie oprită pe DN22, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze

UPDATE: Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului produs marţi dimineaţă în judeţul Tulcea şi în care au fost implicate două autobuze şi un autoturism, anunţă Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, impact în urma căruia a rezultat rănirea acestuia.

Şoferul unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz care circula în spatele său a intrat în coliziune cu acesta, conducătorul primului autobuz fiind de asemenea victimă a evenimentului, mai arată sursa citată.

Circulaţia rutieră este oprită momentan pe ambele sensuri de mers, în vederea acordării de îngrijiri medicale necesare şi pentru efectuarea cercetării locului faptei, conform Infotrafic.