Citeşte horoscopul săptămânii 30 martie – 5 aprilie 2015: Află previziunile pentru zodia ta!

30 martie - 5 aprilie 2015 este saptamana curajului si a adevarului. Este o perioada foarte dinamica, in care evenimentele astrale au un mesaj aparte. Chiar din prima zi a acestei saptamani foarte multi nativi vor intra in contact cu Universul si vor puta lua unele decizii care ii vor ajuta sa evolueze. 

29 mart. 2015, 09:02
Citeşte horoscopul săptămânii 30 martie – 5 aprilie 2015: Află previziunile pentru zodia ta!

Surprizele sunt destul de numeroase, trecutul ramane in urma, iar accentul cade pe dezvoltare personala sau profesionala. 

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul saptamanii 30 martie – 5 aprilie 2015: 

Berbec

Poate ca este timpul sa iei unele decizii sau sa faci unele schimbari. Va fi o saptamana palpitanta pentru tine, in care vei avea posibilitatea sa cunosti persoane noi sau sa iesi in evidenta in cercul de prieteni. Tot in aceasta perioada exista posibilitatea sa ti se propuna o noua colaborare sau sa intri in posesia unei mosteniri. Asadar, fiecare zi din aceasta saptamana va fi palpitanta. 

Taur

Bunatate este cuvantul de ordine in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca trebuie sa le zambesti celor din jur si sa fii mai ingaduitoare cu ei. Cu toate ca unele persoane te vor calca pe coada si te vei enerva de cateva ori, nu trebuie sa reactionezi intr-un mod agresiv fata de ele. Ai grija ce vorbesti, in special in mediul profesional, pentru ca este posibil ca unele situatii sa nu te avantajeze.

Gemeni

Familia si prietenii iti vor arata cat de multumiti sunt de alegerile pe care le-ai facut. Este o perioada in care iti poti pune ideile in practica sau in care poti face unele amenajari in locuinta. Cu toate ca banii reprezinta o problema pentru tine, nu vei avea timp sa te gandesti prea mult la situatia financiara si nici nu iti vei face griji in privinta datoriilor pe care urmeaza sa ti le faci. 

Citeşte mai mult pe ele.ro