Citeşte sfatul zilei de 27 noiembrie pentru zodia ta!

Fecioarele simt ca nu mai rezista mult in tensiunea in care nimeresc. Au senzatia ca totul se ingreuneaza cand ar trebui sa fie mai simplu, inclusiv din punct de vedere sentimental. Citeste sfatul zilei de 27 noiembrie 2015 pentru zodia ta!

26 nov. 2015, 13:37
Citeşte sfatul zilei de 27 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi esti mai prudent decat oricand. Este bine sa iti calculezi pasii inainte de a apasa pe buton ori inainte de a semna o hartie importanta. Nu uita de faptul ca ai pierdut pana acum tocmai pentru ca nu te-ai documentat suficient asupra lucrurilor. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Alege-ti bine tabara si nu te baza pe faptul ca toti cei din jurul tau te vor intelege 100%. Explica-le ce simti si nu te astepta ca acestia sa ghiceasca ce e in sufletul tau dintr-o simpla privire. Risti sa devii irascibil daca nu esti clar in intentiile tale. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Accepta orice propunere iti apare in cale pentru ca este cazul sa schimbi macazul. Nu mai face calcule pe actualele tale proiecte pentru ca are cine sa se ocupe de ele. Largeste-ti orizonturile si implica-te in lucruri noi. Testeaza piata si vezi ce te atrage cel mai mult in acest moment. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Este timpul sa te gandesti numai la tine. Indiferent ce decizie ai lua, asigura-te ca nu iti afecteaza starea emotionala. Paseste cu incredere catre noul tau viitor emotional. Ai suficienta experienta incat sa stii unde trebuie sa te opresti si pe ce teren nu o sa intampini niciodata probleme. Numarul norocos al zilei: 7.

Cite;te mai multe pe revista Teo