Cîţu, despre noul Cabinet: Un Guvern de păpuşi. În spatele fiecărui ministru este un păpuşar

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că Guvernul care a ieşit din Consiliul Executiv al PSD arată că social-democraţii nu sunt interesaţi de bunăstarea românilor, ci de cum să îşi distribuie banii, afirmând că noul Cabinet este unul de ”păpuşi”.

26 ian. 2018, 15:15
Cîţu, despre noul Cabinet: Un Guvern de păpuşi. În spatele fiecărui ministru este un păpuşar

”(…) Guvernul care a ieşit azi din CEX PSD arată clar că nu sunt interesaţi de bunăstarea românilor şi de viitorul României. Sunt interesaţi doar cum să îşi distribuie banii în perioada următoare. Vedem un guvern de păpuşi. (…) în spatele fiecărui ministru vedem şi cine este păpuşarul. Domeniile sunt împărţite pe baroni PSD şi la o citire atentă veţi vedea că este foarte clar în ce direcţie se vor duce banii în 2018”, a declarat vicepreşedintele PNL Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Florin Cîţu a afirmat că execuţia bugetară confirmă criza românească, precum şi faptul că România se va împrumuta, aşa cum a afirmat recent.

Liberalul i-a îndemnat pe cetăţenii cărora le-au scăzut salariile la început de an să trimită fluturaşii lui Liviu Dragnea şi Olguţei Vasilescu.

”Îi cer public lui Liviu Dragnea să vină să ne spună ce se întâmplă cu salariile medicilor, ce se întâmplă cu impozitele pentru medici. Îi cer public Liei Olguţa Vasilescu să vină să ne spună ce se întâmplă cu salariile scăzute ale românilor din 2018. Sunt foarte mulţi români căora le scad salariile în 2018 ca urmare a experienţelor fiscale pe care le fac Dragnea, Vâlcov şi compania. Ne spuneau că nu scad niciun salariu (…) eu cred că toţi aceşti români ar trebui să trimită fluturaşii Liei Olguţa Vasilescu şi lui Liviu Dragnea, cu salariul mai mic, ca aceştia să vadă că ne-au minţit pe toţi”, a spus Cîţu.

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, joi, că Ministerul Finanţelor pregăteşte o echipă de negociatori pentru a contracat un împrumut, „al doilea ca mărime din istoria României” pentru ca ţara să nu se prăbuşească, afirmând că parteneri strategici discută la Davos despre „criza românească”.