Ciudata FANTOMĂ din maşina unui BĂRBAT: Cu siguranţă încearcă să îmi spună ceva, dar nu înţeleg ce

Un bărbat consideră că maşina lui este bântuită de o pisică, după ce de fiecare dată când trece printr-o anumită intersecţie aude sunete ciudate, asemănătoare mieunatului, venind din vehicul. Mai mult, deoarece nimeni nu îl credea, el a luat la bord mai mulţi pasageri, care au auzit de asemenea fantoma felinei.

23 sept. 2013, 17:56

Malcolm Pennicard, un bărbat de 69 de ani din Great Sutton, Marea Britanie, spune că aude zgomote produse de o pisică în Nisssan-ul lui atunci când trece pe lângă o anumită intersecţie, potrivit The Sun.

Citeşte şi Povestea PISOIULUI care şi-a consumat deja o viaţă, după o EXPERIENŢĂ AMEŢITOARE FOTO

Cu toate că la început a crezut că a înnebunit, el a realizat că nu aude zgomote în momentul în care mieunatul s-a auzit şi atunci când în vehicul se aflau mai multe persoane.

Este mereu în acelaşi loc şi scoate trei mieunaturi. Sigur încearcă să îmi spună ceva dar nu înţeleg limba pisicească. La un moment dat, aveam în maşină pe soţia mea, un coleg de muncă, pe fiul meu şi încă un prieten. Toţi am auzit sunetele. Am cercetat toată maşina de mai multe ori, dar nu am găsit pisica. Nu am fost niciodată tipul paranormal. Mă gândesc că este spiritul unei pisici„, a povestit bărbatul de profesie bancher.

Citeşte şi Şocanta descoperire dintr-un GEAMANTAN care plutea pe un râu: Am auzit SUNETE SFÂŞIETOARE din el

De asemenea, Malcom a povestit că soţia lui, Wendy, a insistat la un moment dat să opreaască maşina, crezând că un animal de companie se află sub capotă, dar cei doi nu au găsit nimic.