Clarvăzătoarea Carmen Harra: Oana Zăvoranu va pierde averea lăsată de Mărioara

Oana Zăvoranu va ajunge la sapă de lemn. Dezvăluirile au fost făcute în emisiunea "CanCan.ro" de către clarvăzătoarea Carmen Harra. Aceasta mai spune că averea familiei Zăvoranu nu este atât de mare pe cât se vehiculează.

04 mai 2015, 06:25

Oana Zăvoranu va pierde treptat averea Mărioarei, este previziunea clarvăzătoarei Carmen Harra. În plus, ea susține că Oana va suferi profund și de acum înainte, pentru că nu s-a împăcat cu mama ei înainte ca aceasta să moară, potrivit România TV.

Averea ar putea să se ducă încet, încet de râpă. Eu nu cred că averea este atât de impresionantă cât credeţi voi. În plus, Oana are nişte răni profunde din relaţia cu mama ei şi nu e problema că poate ajunge fără bani, ci că nu poate să rezolve lucrurile ei emoţionale, că nu poate să facă pace, că a rămas cu dureri în suflet care sunt pe viaţă„, a declarat Carmen Harra.

O altă clarvăzătoare, Ildiko, face lumină în scandalul dintre cele două. Femeia spune că Mărioara a fost vinovată pentru războiul pe care l-a purtat cu fata ei. „Cât timp a trăit, Mărioara a greşit. Acum trebuie să spun adevărul. 99,9% am curajul să spus că Oana a avut dreptate. Oana nu degeaba a suferit„, a spus clarvăzătoarea Ildiko.

Mărioara nu cred că a putut să moară liniştită. Nu a murit liniştită, dar a greşit foarte mult. Nici nu a apucat să regrete greşelile, pentru că a murit foarte rapid„, a mai precizat Ildiko.

CITEŞTE ŞI: Oana Zăvoranu a vorbit în direct cu mama ei moartă. Un parapsiholog le-a înlesnit convorbirea