Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o noua profeţie. „Protestele pot duce la un război civil. Forţe din afară vor veni să pună capăt”

Cunoscuta clarvazatoare Maria Ghiorghiu a avut o noua viziune despre Romania. Femeia care a profetit incendiul de la Colectiv a scris ce se va intampla cu Romania dupa incetarea protestelor si cum se vor termina acestea.

07 feb. 2017, 12:24
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o noua profeţie. „Protestele pot duce la un război civil. Forţe din afară vor veni să pună capăt”

„In aceasta dimineata, cand tocmai ma trezisem, am vazut stand cu ochii închisi un cer de noapte, iar pe Cer, foarte aproape de Pamant, zbura cu aripile intinse larg. O pasare mare (putea fi si un avion) si neagra, cu aripile lungi.

Citeşte şi Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice că România va intra în război: „România, foc!”

As putea-o asemana foarte bine cu un vultur sau cu vreun avion sofisticat. Dragii mei, vulturul zboara in cerc, iar la un moment dat isi scutura aripile, si de sub aripile sale curg alte pasari mai mici, mult mai mici, care cad in jos spre Pamant.

Dragii mei, acest vultur e, daca vreti, precum un cal troian. Pasarile pe care le arunca de pe sub aripile sale flexibile se aseamana cu avioanele mai mici sau cu bombele, cu grenadele aruncate din avioanele de lupta.

Totul se petrecea la noi in Romania, inspre Est! Tot ce se arunca de pe sub aripile acelui vultur, (putea fi si un avion), se imprastiau peste tot inspre Rasarit coborand cat mai aproape de Pamant.

Citeşte şi Carmen Harra, PROFEŢIE CUTREMURĂTOARE, după ieşirea românilor în stradă. „URMEAZĂ O TRAGEDIE…”

Dragii mei, tot ce se intampla acum in Romania, poate duce la un razboi civil, in care alte forte din afara vor veni ca sa-i puna capat. Aceasta este parerea mea!

Iata, dragilor, povestea calului troian. Am adus-o aici deoarece era singura pe Cer. Si-a deschis aripile si au inceput sa bombardeze, sa arunce cu alte obiecte negre, sub forma de aripi negre sau avioane mai mici”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.