Clarvazătoarea Maria Ghiorghiu, previziunea care dă fiori românilor

Clarvazătoarea Maria Ghiorghiu, previziune care dă fiori: „Vine Mantuitorul”, spune femeia ce a prezis drama de la Colectiv. Într-o postare pe blogul său, Maria Ghiorghiu descrie "cea de-a doua venire a lui Iisus pe Pământ, dar nu oricum, ci pe pământ românesc".

RomaniaTV.net
02 dec. 2018, 19:33
Clarvazătoarea Maria Ghiorghiu, previziunea care dă fiori românilor

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor în stânga mea un Cer că un amurg, încă era lumina afară. (…) În pragul Luminii din Cer, văd O Silueta albă și mai strălucitoare decât Lumina pe care urmă să pășească până la pământ. Silueta de un alb orbitor de strălucitor stătea în picioare și era gata să pună primul pas că să iasă prin Poartă Cerului sfânt, și să pășească pas cu pas pe Tunelul de Lumina care făcea legătură cu pământul, că să se îndrepte spre Pământ. Această Silueta era chiar IISUS HRISTOS, DOMNUL și DUMNEZEUL nostru al tuturor. Avea părul castaniu și inelat, lungut până pe umerii Săi prea sfinți.

Mântuitorul nostru drag și Prea Iubit era gata să vină pentru a Două oară pe pământ, era gata că să vină în Noul Sau Ierusalim – ROMÂNIA ADEVĂRULUI DUHULUI SFÂNT! Totul a durat câteva secunde bune, simțeam căldură catifelată și extrem de plăcută a Izvorului de Lumina Cerească, și-abia așteptăm că MÂNTUITORUL LUMII să ajungă pe Pământ, și nu pe orice bucată de pământ, ci pe pământ românesc.

Dragii mei, chiar dacă ni se pare că mai este vreme lungă până la Venirea Să, totuși, trebuie să ne gândim că-n ultimul timp Mesajele cu și despre Venirea Lui Iisus Hristos au fost și sunt foarte dese.

Da, IISUS va veni, dar va veni așa precum vine ploaia pe timp de vara, fără nori, adică într-o clipă fără că nimeni să se aștepte”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog,