Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice că România va intra în război: „România, foc!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu scrie pe blogul său că a avut o profeţie în care i s-a arătat că România va fi cuprinsă de foc.

29 aug. 2016, 10:09
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice că România va intra în război: „România, foc!”

Prezicătoarea dă de înţeles că în perioada următoare România ar putea intra într-un posibil război: 

„Iata ca mai este puțin si se crapa de ziua. Eu stau tot in fața monitorului si scriu MESAJELE DUHULUI SFANT. Fie ca sunt obosita, fie ca nu sunt, MESAJELE DIVINITATII trebuiesc scrise aici pentru voi toti, semenii mei. Dragii mei, în timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas, dar si vad scris dragilor, vad in fata mea intr-o lumina albastra, vad scrise cu alb si cu litere mari doar doua cuvinte. Astfel erau scrise cuvintele: 

”Romania!!! Foc!”

 Dupa care, dragilor, scrisul dispare, iar eu raman uluita de cele auzite si vazute. Glasul, dragii mei, avea un ton poruncitor, precum cel al comandantului care ordona soldatilor sai ca sa stea drepti. Dragii mei, oare sa intre ROMaNIA intr-un posibil RAZBOI? Si daca da, atunci impotriva cui va lupta Romania? Astept cu drag si cu interes comentariile voastre. Cu dragoste, Maria”, a scris aceasta pe blogul personal”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Nu este prima profetie socanta pe care femeia o face. In ultima vreme, clarvazatoarea s-a laudat ca a prevazut lovitura de stat din Turcia, cutremurele devastatoare din ultimele luni precum si atentatele teroriste care au zguduit Europa in acest an. Maria Ghiorghiu are si multe contestatari, care sustin ca isi actualizeaza profetiile dupa ce evenimentele au loc schimband datele postarilor pe blog inainte ca tragediile sa se produca astfel incat sa aiba credibilitate.