Claudiu Manda: Băsescu a anunţat că doreşte să vină la Comisia SRI, însă a cerut ca audierea sa să mai aştepte o perioadă

Fostul președinte Traian Băsescu, senator PMP, dorește să fie audiat la Comisia parlamentară de control asupra activității SRI, pentru a lămuri o serie de aspecte, a declarat marți președintele acestui for, Claudiu Manda.

RomaniaTV.net
31 oct. 2017, 16:16
Claudiu Manda: Băsescu a anunţat că doreşte să vină la Comisia SRI, însă a cerut ca audierea sa să mai aştepte o perioadă

Am avut o vizită la comisie din partea dlui Traian Băsescu. Domnia sa a venit și-a spus că dorește să vină la Comisia de control al activității SRI, că sunt aspecte pe care dorește să le lămurim în cadrul comisiei, însă ne-a rugat să fim de acord ca domnia sa să mai aștepte o perioadă și să stabilim de comun acord o zi în care să vină, spunând că din experiența domniei sale încă vor mai fi lucruri care vor fi prezentate comisiei. A făcut referire inclusiv la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009, dar spunea că sunt și vor fi elemente în plus care vor mai apărea în atenția comisiei și pe care dorește să le lămurească la venirea domniei sale”, a precizat Manda.

El a menționat că parlamentarii comisiei se reunesc din nou miercuri, de la ora 10,00, pentru a parcurge partea de corespondență neterminată cu SRI. Tot miercuri, de la ora 14,00, va fi audiat omul de afaceri Adrian Sârbu.

Am avut o discuție astăzi cu dl Andronic. Mi-a transmis că are o problemă de sănătate și să fiu de acord cu audierea domniei sale pentru o dată ulterioară săptămâna viitoare, în funcție de programul comisiei„, a arătat Manda.

CITEŞTE ŞI Liviu Dragnea ar putea fi audiat la Comisia SRI. Claudiu Manda: „Nu infirm, nu confirm”