Claudiu Manda: Simpatizanţi PSD şi ALDE s-ar putea afla la Parlament în timpul moţiunii de cenzură

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, luni, la "Sinteza zilei", că miercuri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură iniţiate de PNL, membrii PSD, dar şi simpatizanţii social-democraţi, alături de cei al ALDE, vor merge la Palatul Parlamentului. Aceasta, în condiţiile în care există deja o campanie a USR, care îi cheamă pe români să îşi ia o zi liberă de la serviciu, pentru a fi prezenţi în aceeaşi zi la Palatul Parlamentului.

26 iun. 2018, 06:01
Claudiu Manda: Simpatizanţi PSD şi ALDE s-ar putea afla la Parlament în timpul moţiunii de cenzură

”Eu pot să vă spun că există mari şanse să vină şi susţinători ai PSD şi, probabil, mult mai mulţi decât cei pe care îi vedeţi împotriva majorităţii”, a anunţat Claudiu Manda, el spunând că este posibil să fie prezenţi şi membri ALDE.

PNL şi USR au cerut deja simpatizanţilor lor să fie în stradă, la Palatul Parlamentului, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură. 

„Am luat decizia de a solicita membrilor, simpatizanţilor Partidului Naţional Liberal, să fie prezenţi la toate manifestaţiile de susţinere a moţiunii de cenzură atât în Bucureşti, miercuri, în ziua moţiunii, cât şi în toate celelalte oraşe în care se vor organiza mitinguri şi le-am solicitat să fie prezenţi pentru a fi alături de cetăţenii români care vor ca România să revină pe drumul drept”, a declarat luni liderul liberal Ludovic Orban, după şedinţa conducerii partidului.

La rândul său, USR cheamă românii prin SMS-uri să îşi ia miercuri liber de la serviciu, iar la ora 12.00 să vină la Palatul Parlamentului, atunci când va fi votată moţiunea de cenzură. SMS-urile au fost trimise către membri, simpatizanţi şi cei care s-au înscris în baza de date pentru a primi informaţii de la USR.Câteva zeci de mii de persoane din ţară şi Diapora au primit astfel de mesaje până luni seară.