Claudiu Petre, EROUL din clubul groazei, a fost identificat printre morţii din Colectiv VIDEO

Claudiu Petre şi-a salvat prietena şi mai multe persoane din incendiul devastator, dar nu şi-a putut salva propria viaţă.

RomaniaTV.net
01 nov. 2015, 08:34
Claudiu Petre, EROUL din clubul groazei, a fost identificat printre morţii din Colectiv VIDEO

Claudiu Petre a mers la concert cu iubita şi mai mulţi prieteni. Când a izbucnit focul, a reuşit să iasă printre primii din clubul morţii.

În clipa în care şi-a dat seama că în interior s-a declanşat iadul, Claudiu s-a intors să-şi salveze prietenii. Şi a reuşit să o scoată pe Flavia, aflată acum pe patul de spital, potrivit România TV.

„Când am văzut flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă. Deci au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să stau cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat într-un colt. M-a stins Claudiu”, a povestit Flavia.

Citeşte şi Medic, mărturii din „cea mai grea gardă”: Nicio PEDEAPSĂ nu îi va aduce înapoi pe MORŢI, avem nevoie de ADEVĂR

Deşi suferise arsuri pe faţă, Claudiu a intrat în foc să o scoată pe Flavia. Alţi martori spun că l-ar mai fi văzut pe Claudiu ieşind în braţe cu o altă persoană. Apoi, lucrurile devin confuze. Prietenii spun că tânărul ar fi fost preluat de o ambulanţă şi că ar fi făcut două stopuri cardiace pe drum şi ar murit.

Totuşi, el nu figura pe lista victimelor. Familia şi apropiaţii au cerut ajutorul oricui poate oferi informaţii despre Claudiu, însă duminică faptul că el a murit a devenit o certitudine.