Claudiu Roman S-A SINUCIS. Mesaje IMPRESIONANTE trimise de prieteni pe FACEBOOK

Claudiu Roman, DJ la radio 21, s-a sinucis, iar vestea i-a şocat pe toţi prietenii acestuia. Mulţi dintre ei au lăsat mesaje pe pagina de Facebook a fostului om de radio.

RomaniaTV.net
19 sept. 2014, 09:31
Claudiu Roman S-A SINUCIS. Mesaje IMPRESIONANTE trimise de prieteni pe FACEBOOK

„Dumnezeu sa te odihneasca! Astazi este o zi foarte trista, dar si o palma peste ochii celor care nu au inteles inca, ce inseamna sa frangi aripile pasiunii… Sper din suflet ca esti intr-un loc mai bun acum!”, a scris fostul director executiv Radio 21, Alexandru Niculescu.

TRAGEDIE! Claudiu Roman, DJ la Radio 21, S-A SINUCIS

Un OM sensibil, vesel, sentimental cum rar mai gasesti in ziua de azi. Un mare animator si DJ, nu stiai niciodata daca este trist sau suparat, nimic nu il trada, pentru ca radia de fericire la microfon…iubirea lui, dragostea lui si o mare parte din inima lui… Radioul.

Am avut norocul si sansa in viata asta sa te cunosc si ma simt mult mai bogat, din toate punctele de vedere, pentru asta iti multumesc bunul meu prieten.

Dumnezeu sa aiba grija de tine, iar familiei tale ii doresc multa sanatate si putere pentru a trece peste aceasta cumpana a vietii”, a scris Claudiu Mertesz.

„Te-ai oprit din drum prea devreme prietene:(((

Iarta-ne pentru ca nu am stiut sa te tinem alaturi de noi mai mult si pentru ca nu am vorbit cu tine mai mult.

Dumnezeu sa te odihneasca!”, a scris şi Ramon Cotizo.