Claudiu Roman, ultimele ore: „Am tot ce îmi trebuie, dar…”

Sinuciderea prezentatorului de radio Claudiu Roman, care a încântat cu vocea sa zeci de mii de ascultători de-a lungul anilor, i-a şocat pe apropiaţi. Mesajul său de adio este tulburător.

19 sept. 2014, 20:55
Claudiu Roman, ultimele ore: „Am tot ce îmi trebuie, dar…”

Claudiu Roman (34 de ani) trăia pentru radio. Asta susţine tatăl său, Nicu Roman. Într-un interviu difuzat de Antena 1, părintele îndurerat a declarat că prezentatorul de radio a fost extrem de afectat de faptul că de la 1 septembrie rămăsese fără loc de muncă. Nu era vorba de partea financiară, ci de pasiunea lui.

„El avea foarte, foarte mulţi bani”, a precizat Nicu Roman. Mesajul din biletul de adio sugerează că dj-ul Claudiu Roman se afla în depresie.

Mesajul sfâşietor lăsat de prezentorul care s-a sinucis în baie. Părinţii, în stare de şoc 

„Am tot ce-mi doresc pe lumea asta. Dar simt un gol imens în interior”, ar fi scris prezentatorul de radio.

Tatăl a mai dezvăluit un aspect dureros: fiul său începuse să-şi piardă părul. „Cred că din cauza stresului”, a spus Nicu Roman. Medicii nu aveau nicio soluţie.

Cu toate aceste probleme, Claudiu Roman nu a dat vreun semn că ar vrea să se sinucidă. Miercuri, cu o seară înainte de tragedie, el şi tatăl său se plimbaseră cu bicicletele.

Claudiu Romana fost găsit spânzurat de caloriferul din baie, cu un cablu electric. În apropierea lui se afla un bilet de adio. „Îmi cer scuze pentru gestul meu”, este ultimul mesaj pe care Claudiu l-a lăsat rudelor.