Cleopatra Stratan uimeşte din nou: La 10 ani face MII de EURO doar pentru că ÎNVAŢĂ BINE

Cu toate că s-a lăsat de muzică, fetiţa care a intrat în Cartea Recodurilor după ce a fost desemnată cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album reuşeşte să îşi plătească singură şcoala particulară la care merge. Astfel, deoarece învaţă bine, în clasa a 4-a primeşte o bursă de 2.000 de euro.

23 apr. 2013, 05:56

Copila din Republica Moldova care a uimit o ţară întreagă cu hiturile sale, este la  10 ani o elevă eminentă care reuşeşte să îşi plătească singură taxa de şcolarizare la o şcoală particulară din Pipera, potrivit Libertatea.ro.

Citeşte şi La 3 ani a impresionat România. Cum arată acum Cleopatra Stratan

Cu toate că s-a lăsat de muzică, Cleopatra Stratan continuă să facă bani prin talentul şi determinarea sa. În clasa a 4-a este o elevă silitoare, reuşind să câştige o bursă de 2.000 de euro datorită rezultatelor sale bune la învăţătură.

Citeşte şi Cleopatra Stratan, 3000 de euro pe o reclamă VIDEO

Mai mult, fetiţa face parte din celoctivul redacţional al revistei şcolii particulare unde învaţă, investind în viitoarea ei carieră. Se pare că acesta este şi motivul pentru care întreaga familie s-a decis să se mute din Republica Moldova în România, într-o vilă dintr-un complex rezideţial bucureştean.

Citeşte şi Pavel Stratan revine cu albumul „Amintiri din copilărie vol. IV”, după şase ani