Clienţii VIP ai centrelor de reabilitare şi dezintoxicare

Din afară, să fii vedetă la Hollywood este foarte posh & cool, numai că viața lor nu a fost mereu ca pe covorul roșu. Câștigi mulți bani, îți permiți tot ce îți dorești, ajungi în locuri greu accesibile oamenilor de rând și întâlnești mereu oameni interesanți. Ce poți să îți dorești mai mult? Ei bine, e mult mai greu să supraviețuiești în lumea showbiz-ului decât pare. Mulți nu "suportă" așa ușor celebritatea și ajung depresivi, alcoolici sau dependenți de substanțe interzise. Și li s-a întâmplat mai multor vedete decât credem. Iată câteva dintre cele care au făcut o vizită centrelor de specialitate pentru a-și salva cariera și viața.

RomaniaTV.net
25 oct. 2016, 11:21
Clienţii VIP ai centrelor de reabilitare şi dezintoxicare

Ben Affleck

Actorul a ajuns la dezintoxicare în 2001, după ce ani de zile s-a luptat cu dependența de droguri și alcool. Nici nu vă gândiți cine l-a ajutat să găsească cea mai bună cameră în cel mai bun centru de acest gen: Charlie Sheen, și el un client fidel.

Citeşte şi  Vedete care au renunţat la copiii lor

Drew Barrymore

Actrița a ajuns la dezintoxicare de două ori, prima dată chiar la 13 ani pentru abuz de substanțe interzise. Drew a declarat în numeroase interviuri că era prea tânără pentru succesul pe care îl avea și nu a știut să-l gestioneze corect. În plus, a povestit că a început să bea la 9 ani, a fumat iarbă la 10 ani, iar la 12 ani priza cocaină. Cam precoce pentru aceste vicii dure, dar se pare că a reușit să depășească momentul și să ne delecteze cu câteva producții bunicele.

Citește mai multe pe okmagazine.ro