Clipe de coşmar pentru o tânără din Iaşi. Femeia a fost bătută şi ameninţată cu moartea de un interlop cu care a avut o relaţie

Un interlop din Iaşi este cercetat de Parchet după ce ar fi lovit, şantajat şi ameninţat cu moartea, luni de zile, o tânără din oraş pe care a cunoscut-o pe Facebook. Femeia de 22 de ani spune că a acceptat să se iubească cu bărbatul fără a şti că acesta este căsătorit şi a ajuns să fie bătută, umilită şi urmărită pas cu pas de acesta, fără să poată face nimic. Cazul a ajuns la Brigada de Crimă Organizată, care efectuează cercetări în acest caz.

RomaniaTV.net
01 aug. 2017, 09:13
Clipe de coşmar pentru o tânără din Iaşi. Femeia a fost bătută şi ameninţată cu moartea de un interlop cu care a avut o relaţie

Tânăra l-a cunoscut pe interlop în 2015, pe Facebook. În ianuarie 2016, fata spune că a aflat că bărbatul este căsătorit, motiv pentru care ar fi vrut să rupă relaţia. În acel moment, individul ar fi reacţionat violent, lovind-o pe tânără şi ameninţând-o că îi va contacta părinţii şi le va spune că s-a iubit cu un bărbat căsătorit.

„Din acel moment viaţa mea a devenit un adevărat coşmar. A început să mă urmărească şi să îmi hărţuiască prietenii şi cunoştinţele, mi-a interzis să primesc vizite ori să ies din casă fără să am acceptul lui, mi-a impus prin ameninţarea cu acte de violenţă să îl însoţesc la Cluj ori de câte ori voia să cumpere vreo maşină pentru a o revinde, să mă controleze venind zilnic în faţa blocului în care locuiesc pentru a se asigura că sunt în casă, să îmi verifice telefonul, contul de Facebook şi e-mail”, marturiseste tânăra. 

Femeia vorbeşte de o adevărată „atmosferă de teroare“ pe care ar fi trăit-o alături de interlopul ieşean. Ea a fost chiar si fotografiată dezbrăcată, fără voia ei, fiind şantajată că, dacă va întrerupe relaţia, respectivele imagini vor fi postate pe Facebook. În noiembrie 2016, fata a luat decizia de a povesti părinţilor prin ce trece, iar barbatul aflnd acest lucru i-a contactat pe acetia si le-a transmis ca le va omorî fiica şi că nu îi vor mai gasi nici măcar corpul. În decembrie 2016, tanara a plecat din oraş pentru a-si pierde urma şi, pentru că nu i-a mai răspuns la telefon interlopului, acesta ar fi distribuit fotografii cu ea goală pe o pagina de Facebook.