Clipe de COŞMAR pentru Vasile Turcu. Şi-a găsit limuzina făcută praf când a ieşit de la cumpărturi GALERIE FOTO

Probleme mari pentru un nume important din fotbalul nostru. Soarta l-a lovit atunci când se aştepta mai puţin. Luat prin surprindere, omul a avut nevoie de medicamente. Vasile Turcu a ieşit la cumpărături. Pentru a nu se osteni cu pungile pline, fostul acţionar al clubului Dinamo a fost însoţit de unul dintre angajaţii săi. În timp ce acesta s-a ocupat de cele necesare, afaceristul a vorbit la telefon.

08 aug. 2016, 09:20

Fostul şef al „câinilor roşii” a avut însă parte de o surpriză. La finalul shopping-ului, Turcu a observat că maşina sa este zgâriată. Mai mult, acesta a constatat că nici roţile nu sunt prea bine umflate. Minute în şir, omul de afaceri s-a uitat la autoturism şi s-a plimbat în jurul acestuia.

Citeşte şi Scandal URIAŞ la Dinamo. Rednic, despre un fost şef: „E un DOBITOC!”

Turcu a discutat cu angajatul său despre problemele pe care le are cu bolidul. Paparazzii au fost pe fază şi au filmat clipele de coşmar trăite de fostul şef din „Ştefan cel Mare”.

Plin de nervi, Vasile Turcu s-a dus direct la farmacie. După ce i-a explicat farmacistei că a trăit un adevărat şoc, afaceristul a plecat acasă cu o pungă de medicamente.

Nici nu e de mirare că Vasile Turcu a avut nevoie de pastile. Ex-dinamovistul nu s-a uitat la bani când a venit vorba să-şi cumpere limuzina. Omul de afaceri a dat 200.000 de euro pe maşină.

Sursa: spynews.ro