Clipe de GROAZĂ. Un băieţel de 11 ani din Argeş s-a trezit cu un bărbat gol în pat VIDEO

În toiul nopții, un bărbat a dat buzna peste un băiat de 11 ani în casă și a încercat să îl violeze. Individul, băut bine, venea de la o nuntă şi s-a năpustit în pat asupra copilului. Băiatul a reuşit să fugă şi i-a povestit totul bunicii sale.

23 sept. 2015, 11:32
Clipe de GROAZĂ. Un băieţel de 11 ani din Argeş s-a trezit cu un bărbat gol în pat VIDEO

Băiatul locuieşte cu bunica sa în localitatea Băiculeşti, de când părinţii au plecat la muncă în străinătate. Femeia ieşise în grădină să ia o gură de aer, iar copilul dormea în casă.

A venit copilul repede: mamaie, a venit Petrea peste mine. S-a urcat în pat lângă copil. Uite-aşa tremura copilul: mamaie, nu mai pot, mor„, a povestit bunica băiatului.

Individul tocmai plecase de la nuntă. Era băut bine şi a intrat în casa bătrânei, s-a dezbrăcat şi s-a urcat în patul copilului. Băiatul a reuşit să fugă.

Bărbatul s-a făcut nevăzut, nu înainte de a fura din casa bătrânei un telefon mobil şi o lanternă.

Rudele sale îi iau apărarea, însă individul a ajuns după gratii.

Cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, violare de domiciliu şi tentativă de viol. Bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis mandat pentru 30 de zile„, a declarat Mădălina Sima de la IPJ Argeş.

În urmă cu patru ani, individul a furat o maşină şi a primit o pedeapsă cu suspendare. Vecinii spun că tatăl lui s-a sinucis atunci de supărare. Copilul pe care l-a atacat este atât de speriat, încât acum refuză să mai meargă la şcoală.