Clipe dramatice pe plaja din Mamaia, un tânăr se roagă în genunchi pentru prietenul lui VIDEO

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bucureşti, a murit înecat, sâmbătă după-amiază, în staţiunea Mamaia, iar un altul a fost salvat după ce au intrat în mare şi nu au mai putut ajunge la ţărm, ei fiind scoşi din apă de către salvamari. Un alt turist a filmat momentul în care salvamarii au încercat sa-l salveze pe băiat şi a surprins o imagine cutremurătoare.

03 sept. 2017, 11:11

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, sâmbătă după-amiază, în Mamaia pentru a acorda asistenţă de specialitate pentru două persoane care intraseră în mare şi nu au mai putut ieşi.

Cei doi au fost scoşi din apă de către salvamari, unul fiind în stop cardio-respirator, iar celălalt fiind conştient. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în pofida eforturilor depuse unul dintre ei a fost declarat decedat.

Citeşte şi: Raed Arafat, despre cei care se avântă în valuri: Din bun simţ ar trebui să asculţi salvamarul

În timp ce savamarii au încercat să-l readucă la viaţă pe băiatul de 25 de ani, prietenul lui a îngenunchiat pentru un miracol. Victima de 25 de ani a fost resuscitată mai bine de 40 de muinute însă eforturile mdicilor au fost însă zadarnice: tânărul a murit.