Clubul Bamboo se scufundă în lac. Anchetatorii nu au luat încă probe VIDEO

Este o situaţie şocantă după incendiul din Bamboo. Clubul s-ar putea să se scufunde în lacul din apropiere, iar anchetatorii nu au intrat nici acum înăuntru pentru a lua probe. Administratorul clubului a fost vineri la Poliția Capitalei pentru a găsi soluții pentru decopertarea construcției arse. Informații publicate de jurnaliștii de la Evenimentul Zilei arată că acoperișul clădirii a fost îmbibat cu benzină, date neconfirmate oficial însă până acum.

27 ian. 2017, 15:02
Clubul Bamboo se scufundă în lac. Anchetatorii nu au luat încă probe VIDEO

Au apărut informaţii preţioase legate de starea clădirii. Imobilul se duce la vale spre lac, chiar şi cu câţiva zeci de centimetri pe zi. Reprezentanţii patronilor clubului se tem şi ei de ce e mai rău în această perioadă, după ce incendiul a devastat clădirea. Administratorul a refuzat însă să dea detalii.

Citeşte şi Dezvăluirile patronilor de la Bamboo după incendiu: Focul a fost pus INTENŢIONAT. PRIMELE IMAGINI din club

Atât avocaţii, cât şi conducerea clubului au fost la Poliţia Capitalei pentru a se lămuri cu anchetatorii şi Inspectoratul de Stat în construcţii în ce condiţii se va face decopertarea clubului pentru o anchetă amănunţită. După acest pas, urmează demolarea clubului cu utilaje ale autorităţilor locale.

Între timp apar informaţii şocante. Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei spun că acoperişul clubului fusese stropit cu benzină înainte de incendiu, informaţie neconfirmată oficial până acum.

Citeşte şi Procurorii şi specialiştii INSEMEX fac cercetări la Bamboo şi la încă un imobil al lui Joshua Castellano