Cluj-Napoca: Un interlop beat a făcut praf un taximetru. Şoferul este în stare gravă

Un bărbat din Cluj-Napoca, despre care se spune că este interlop, a provocat sâmbătă noaptea un grav accident de circulaţie în Municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul care mergea în viteză a intrat pe contrasens şi a lovit un taximetru.

22 feb. 2015, 07:50
Cluj-Napoca: Un interlop beat a făcut praf un taximetru. Şoferul este în stare gravă

Interlopul care se afla la volanul unui bolid a lovit un taximetru care circula regulamentar pe sensul opus. După impact, şoferul de taxi a fost grav rănit, el rămânând între fiarele contorsionate ale maşinii.

Speriat de ceea ce făcuse, interlopul şi-a abandonat maşina şi a fugit de la locul accidentului. La locul accidentului au venit echipele de intervenţie pentru a-l descarcera pe taximetrist şi a-i acorda primul ajutor. Taximetristul a fost dus de o ambulanţă la spital, în stare gravă, potrivit România TV

Interlopul în vârstă de 29 de ani va fi cerceetat pentru vătămare corporală gravă , părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost identificat după numai 2 ore de la producerea accidentului. După producerea impactului, el ar fi luat alt taximetru şi ar fi părăsit locul faptei. A fost găsit ulterior la domiciliul lui.

Citeşte şi Accident spectaculos în Cluj. Un şofer s-a răsturnat cu Loganul într-o grădină VIDEO

Interlopul a fost dus la Poliţie, pentru a da declaraţii. În urma testării era sub influenţa alcoolului. A fost condus la o unitate medicală şi i-au fost recoltate probe bioliogice pentru a se i stabili alcoolemia.

Conform unor surse, şoferul vinovat de producerea accidentului ar fi vrut să meargă la un club din cartierul Zorilor, însă accidentul i-a schimbat complet „planurile”. După impact, acesta a fugit imediat de la faţa locului şi a reuşit să ajungă până în locuinţa proprie, de unde a fost „săltat” de poliţişti. Acum, interlopul va fi cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.

În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.