Românul care şi-a ucis soţia în America a vrut să plătească un asasin profesionist FOTO

Cristian Loga-Negru, bărbatul din Cluj-Napoca ajuns la închisoare după ce şi-a ucis soţia cu toporul în Wisconsin, i-a făcut numeroase probleme acesteia chiar înainte de a se căsători, în vara anului trecut. Potrivit poliţiştilor, criminalul s-a gândit chiar să plătească un asasin profesionist cu 50.000 de dolari.

29 ian. 2015, 13:03
Românul care şi-a ucis soţia în America a vrut să plătească un asasin profesionist FOTO

În luna noiembrie a anului trecut, clujeanul Cristian Loga-Negru i-a îngrozit pe poliţiştii din statul american Wisconsin după ce şi-a omorât soţia, pe Roxana Abrudan, de asemenea din Cluj, cu mai multe lovituri de topor, scrie citynews.ro. După aproximativ două luni au apărut detalii din dosarul pe care poliţiştii l-au întocmit în legătură cu această crimă, iar din raport reiese că bărbatul a început s-o ameninţe pe Roxana Abrudan încă din luna martie a anului trecut, cu cinci luni înainte ca cei doi să se căsătorească.

Citeşte şi Femeie ucisă de fostul soţ într-un mod SADIC: „Bună seara, mi-am omorât fosta nevastă, veniţi să mă luaţi!”

Conform raportului poliţiştilor, prezentat de Chicago Tribune, un apel al unei femei chiar i-a anunţat că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă în luna martie a anului trecut, din motive necunoscute, însă alarma s-a dovedit una falsă. După doar două zile a apărut şi primul telefon dat de Roxana Abrudan poliţiştilor după o ceartă cu Loga-Negru, pe care l-a dat afară din apartamentul în care cei doi locuiau. Atunci femeia a cerut să fie escortată de oamenii legii până în respectiva locuinţă după ce ar fi primit un sms de ameninţare din partea bărbatului. Poliţiştii i-au cerut atunci acestuia să stea departe de femeie, lucru cu care bărbatul a fost de acord la acea vreme, conform raportului. Între timp cei doi s-au împăcat, iar în luna iulie s-au căsătorit, dar după numai două zile femeia a şi fost bătută de către proaspătul ei soţ.

Problemele au reapărut după ce clujeanul era nemulţumit că soţia sa ar fi stat prea multe ore la lucru, iar ameninţările au reînceput pe motiv că „nu primeşte destulă atenţie”. Acestea s-au înmulţit, iar într-unul dintre apelurile date la poliţie Roxana Abrudan a spus că vrea să divorţeze şi a cerut un ordin de restricţie pentru soţul ei la doar câteva zile după ce ar fi fost din nou victima furiei lui Loga-Negru. „Am primit ameninţări cum că mi-ar trage un glonţ în cap, dar a spus şi că a angajat un om care să mă omoare pentru 50.000 de dolari”, le-a spus poliţiştilor Roxana Abrudan, se arată în acelaşi raport.

Citeşte şi ITALIA: Români arestaţi pentru VIOLURI în serie

Acela a fost momentul în care femeia a decis să se mute într-o „locaţie secretă”, lucru ce l-a făcut pe soţul ei să-şi piardă minţile. Acesta a aşteptat-o în apropierea locului ei de muncă şi le-a spus poliţiştilor că era doar îngrijorat de faptul că soţia sa nu mai vine acasă. După câteva zile, la cererea Roxanei, poliţiştii l-au verificat pe soţul acesteia, suspectat că ar deţine o armă. Oamenii legii au găsit pistolul, calibru 40 Taurus, tocmai în haina bărbatului, încărcat, semn că acesta avea de gând să o ucidă pe soţia sa. După ce poliţiştii i-au confiscat arma, Cristian Loga-Negru le-a spus acestora să-i transmită soţiei sale mesajul: „ar trebui să aibă mai mult respect pentru soţul ei”.

După aproximativ două săptămâni de la această scenă, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri de topor Roxanei Abrudan lângă locuinţa acesteia „secretă” din Wisconsin, după care a pus-o în maşină plină de sânge, dar încă în viaţă, şi a dus-o la un motel de lângă Milwaukee, acolo unde poliţiştii l-au descoperit. Acesta le-a cerut să-l omoare pe loc, „pentru că nu pot suporta mirosul sângelui ei pe mine”, conform propriei declaraţii. Surprinzător, după o lună, clujeanul a pledat nevinovat la un tribunal american.