Clujenii pot trimite sesizări şi reclamaţii la Primărie prijn aplicaţia My Cluj, realizată de informaticieni din instituţie

Clujenii pot trimite sesizări şi reclamaţii la Primărie folosind noua aplicaţie My Cluj, lansată vineri şi realizată de informaticieni din instituţie. Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS.

RomaniaTV.net
24 mart. 2017, 13:43
Clujenii pot trimite sesizări şi reclamaţii la Primărie prijn aplicaţia My Cluj, realizată de informaticieni din instituţie

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, vineri, lansarea aplicaţiei My Cluj, prin intermediul căreia cetăţenii pot trimite Primăriei sesizări şi reclamaţii, aceasta fiind realizată de către informaticienii din instituţie, scrie News.ro.

”Aplicaţia My Cluj este gratuită şi poate fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS. De asemenea, aplicaţia este disponibilă şi în varianta pentru desktop – poate fi utilizată de pe orice calculator – accesând http://mycluj.e-primariaclujnapoca.ro sau website-ul Primăriei, www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Servicii online”, a scris primarul Boc pe pagina sa de Facebook.

Pentru a face o sesizare sau reclamaţie, utilizatorul aplicaţiei trebuie să completeze mai multe câmpuri cu date personale, după care primeşte pe mail confirmarea înregistrării. Pe harta disponibilă în aplicaţie sunt marcate cu simboluri de culoare roşie sesizările aflate în curs de soluţionare, iar cu verde sesizările la care s-a răspuns deja. Pe lângă textul scris, cei care fac sesizări pot ataşa trei fotografii.

”Pentru a asigura o mai mare operativitate în buna gestionare a soluţionării sesizărilor, aplicaţia My Cluj este integrată cu INFOCET-sistemul intern al Primăriei de management al documentelor, ceea ce înseamnă că sesizările ajung direct la Serviciul de specialitate din cadrul Primăriei responsabil cu soluţionarea lor, de la care se va primi şi răspunsul. La fel ca orice altă solicitare adresată Primăriei Cluj-Napoca, aveţi posibilitatea de a urmări stadiul sesizării pe website-ul instituţiei, secţiunea Servicii online – Registratură”, a explicat Emil Boc.

Toate răspunsurile la sesizări se trimit de la Primărie pe adresa de mail a persoanei are a făcut reclamaţia.

 

viewscnt