CM 2018. Novak Djokovic susţine Croaţia la Mondiale şi provoacă un scandal în Serbia. Un deputat l-a făcut „idiot”

CM 2018. Un deputat al partidului de centru-dreapta aflat la putere în Serbia îi consideră "idioţi" pe compatrioţii săi care susţin Croaţia la Cupa Mondială, cum este cazul tenismanului Novak Djokovici

10 iul. 2018, 11:25
CM 2018. Novak Djokovic susţine Croaţia la Mondiale şi provoacă un scandal în Serbia. Un deputat l-a făcut „idiot”

CM 2018. „Doar idioţii pot susţine Croaţia. Novak, nu-ţi este ruşine?”, a scris, pe Twitter, Vladimir Djukanovic, ales al Partidului sârb al progresului (SNS) al preşedintelui Aleksandar Vucic.

Eu susţin Croaţia şi mi-ar plăcea să văd cum ridică trofeul„, a surprins la Wimbledon tenismanul sârb. „Onoare, maeștrilor! Bravo! Înainte!„, a fost mesajul lui Nole pe Instagram postat pe contul lui Ivan Rakitic, unde mijlocașul croat a apărut alături de colegul său, Luka Modric. „Mulțumim, legendă„, i-a răspuns fotbalistul Barcelonei.

Citeşte şi Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Copiii salvaţi din peştera din Thailanda nu vor putea asista la finală

Cu câteva săptămâni înaintea Cupei Mondiale, Djokovic a publicat pe contul său de Instagram o fotografie alături de jucătorii croaţi, printre care se aflau Luka Modric şi Ivan Rakitic.

Numeroşi sârbi au susţinut Rusia în partida din Croaţia din sferturile Cupei Mondiale, câştigată de croaţi după loviturile de departajare, şi l-au numit trădător pe Djokovic.

Croaţia va întâlni Anglia în a doua semifinală a Cupei Mondiale, pe stadionul Luzhniki din Moscova, miercuri, de la ora 21.00.