CM de Handbal. Presa internaţională, şocată de eliminarea României: „Neagu a fost complet distrusă”

România a ratat prezenţa în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, fiind eliminată dramatic de Cehia, scor 27-28. Acest rezultat a surprins presa internaţională.

12 dec. 2017, 08:01
CM de Handbal. Presa internaţională, şocată de eliminarea României: „Neagu a fost complet distrusă”

Jurnaliştii de la site-ul ziarului maghiar Nemzeti Sport au lăudat-o pe Cristina Neagu: „Jucătoarea de clasă mondială Cristina Neagu a tras de una singură echipa României după ea în startul partidei, dar totuşi, cehii au încercat s-o scoată din mână. La final, româncelor nu le-a venit să creadă că au pierdut meciul, însă Cehia, care a terminat pe 4 în grupă, merge în sferturile de finală, iar toate jucătoarele au izbucnit în lacrimi de bucurie„. Cristina Neagu a marcat 13 goluri în eşecul contra Cehiei.

Citeşte şi Ambros Martin, prima reacţie după eliminarea României de la CM HANDBAL

„România a câştigat grupa după ce a impresionat, în timp ce Cehia a terminat pe 4 în grupa Suediei. România era favorită, dar asta nu a împiedicat Cehia să se califice după un meci super-dramatic. România a fost cu siguranţă mai bună în prima repriză, iar motivul principal a fost superstarul Cristina Neagu. În partea secundă, Cehia a început să domine din ce în ce mai mult şi s-a calificat în sferturi”, a scris site-ul suedez Handbolls Kanalen.

Cehia a devenit senzaţia Cupei Mondiale după un meci în care a eliminat România. Starul româncelor, Cristina Neagu, a fost complet distrusă la finalul meciului„, notează Norvegienii de la Aftenposten.

Polonezii de la Sport Onet: „Cehia a fost cu puţin mai bună decât România, dar a obţinut calificarea în sferturile de finală. Startul a fost echilibrat, cu Cristina Neagu în prim-plan pentru echipa României. Golul victoriei a fost marcat de Hrbkova, care a adus o victorie senzaţională a Cehiei. Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost însă Jerabkova”.