CNAIR a cumpărat servicii de curăţenie în valoare de peste 6,6 milioane de lei pentru un tronson din Autostrada Soarelui

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei Iridex Group Salubrizare. din judeţul Constanţa, un contract privind furnizarea de servicii de curăţenie pentru un tronson din Autostrada A2, cu o valoare estimată la 6,65 milioane de lei (1,43 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

RomaniaTV.net
23 dec. 2018, 07:04
CNAIR a cumpărat servicii de curăţenie în valoare de peste 6,6 milioane de lei pentru un tronson din Autostrada Soarelui

Contractul vizează furnizarea de „servicii de ordine si curăţenie în spaţiile de servicii si CIC-urile de pe Autostrada A2 km 64 – km 211 – DRDP Constanţa”, potrivit anunţului.

Valoarea totală finală a contractului este de 6,653 milioane de lei, fără TVA.

Pe tronsonul respectiv, firma care a câştigat contractul trebuie să presteze servicii de curăţare a parcărilor şi de reparare şi întreţinere a toaletelor publice.

Tipul procedurii a fost licitaţia deschisă, criteriul de atribuire a fost cel mai scăzut preţ, iar contractul nu va putea fi subcontractat.

CNAIR a primit, în cadrul licitaţiei, trei oferte, dintre care două au fost declarate admisibile.