CNAIR este gata să plătească 34 milioane euro pentru a construi o centură ocolitoare a oraşului Bârlad

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP) un contract pentru proiectarea şi execuţia unei centuri ocolitoare la est de oraşul Bârlad din judeţul Vaslui, cuo valoare estimată la 156,1 milioane lei (34,2 milioane euro) fără TVA, a anunţat joi compania.

03 aug. 2017, 14:35
CNAIR este gata să plătească 34 milioane euro pentru a construi o centură ocolitoare a oraşului Bârlad

Contractul, introdus miercuri în SEAP, prevede construirea unei centuri de 11,28 kilometri care să ocolească oraşul pe la est, între DN 24 (la intrare în Bârlad) şi DN 24 (la ieşire din Bârlad spre Vaslui).

Contractul prevede o durată de proiectare de opt luni şi o durată de construcţie de 22 de luni, de la data semnării contractului.

„Garanţia pentru acest proiect este de minimum 60 de luni cu posibilitaea de prelungire până la 84 de luni, în funcţie de perioada de garanţie ofertantă în cadrul factorilor de evaluare”, a precizat compania de drumuri.

Citeşte şi CNAIR a anunţat restricţii de circulaţie pe două sectoare din Autostrada Soarelui până în 15 august, din cauza reparaţiilor