CNMR susţine propunerea ministrului Finanţelor de impozitare a Bisericii

Publicat: Duminică, 11 Februarie 2018 17:02 // Actualizat: Duminică, 11 Februarie 2018 17:02 // Sursa: romaniatv.net

CNMR susține propunerea ministrului finanțelor publice pentru găsirea unei soluții optime, astfel încât resursele colectate de la cetățeni să fie folosite transparent și în ajutorul acestora.

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) recunoaște rolul extrem de important jucat de Biserica Ortodoxă Română (BOR) în menținerea identității naționale și apărării valorilor creștine, dar își exprimă susținerea pentru o mai bună administrare a resurselor NEIMPOZITATE, colectate de la cetățeni.

Astfel, CNMR susține propunerea ministrului finanțelor publice pentru găsirea unei soluții optime, astfel încât resursele colectate de la cetățeni să fie folosite transparent și în ajutorul acestora.

CNMR solicită BOR publicarea unui Raport Anual în acest sens, iar pentru anul 2018 propunem crearea unui program dedicat Centenarului prin care populația României să cunoască și să înțeleagă rolul extrem de important al Bisericii și cu precadere al preoților din mediul rural în făurirea UNIRII.

"Biserica Ortodoxă Română este o instituție fundamentală a statului român în fața atacurilor concertate pentru distrugerea românismului. Din păcate însă, BOR rămâne o instituție netransparentă și cu o activitate redusă în contracararea atacurilor la temelia statului român. De aceea susțin total inițiativa lui Teodorivici de a crea mecanismele concrete de transparentizare și eficientizare a resurselor Bisericii, care acum nu sunt supuse impozitelor sau taxelor și nici vreunui control al statului", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
biserică CNMR impozitare biserică
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H