Sute de oameni la uşa Oanei Zăvoranu după ce vedeta a anunţat că donează haine şi pantofi. A venit POLIŢIA. Reacţia Oanei – VIDEO

Sute de oameni s-au înghesuit miercuri la uşa casei închiriate de Oana Zăvoranu în Dorobanţi după ce vedeta a anunţat că donează haine şi pantofi în valoare de 200.000 de euro. Vedeta are şi o condiţie: cei care râvnesc la garderoba trebuie să poarte la pantofi mărimea 37, maximum 38, iar la haine maximum mărimea M. Unei femei i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția ambulanței. La locuinţa Oanei Zăvoranu au ajuns şi polițiști și jandarmi. Traficul pe Calea Dorobanţi, în zona Perla, şi pe o stradă lăturalnică a fost afectat din cauza mulţimii strânse în faţa casei Oanei Zăvoranu. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2017, 11:25

Isterie la casa Oanei Zăvoranu. Sute de oameni au venit la locuinţa închiriată de Oana Zăvoranu să primească gratis hainele din partea vedetei. Unii dintre ei au început să se îmbrâncească cu bodyguarzii chemați de Oana Zăvoranu.

În jurul orei 15.00 în faţa casei a ajuns şi politişti şi jandarmi. Traficul rutier în zonă a fost blocat de mulţimea strânsă.

„Am găsit o variantă să mulţumim pe toată lumea. Vor intra câte 20-30 de doamne în sufragerie în ordinea în care şi-au făcut listele şi vor spune trei numere de la 1 la 1500. În funcţie de norocul fiecăruia. Dacă băgam 40-50 de cucoane se luau toate genţile, toată crema ca să zic aşa, şi după aia mă înjura lumea că rămâneau doar cu tricouri, treninguri, adidaşi”, a spus Oana Zăvoranu, într-o intervenţie telefonică la RomaniaTV.net.

„Facem un fel de tombolă, e norocul fiecărui om. (…) Vom da 2-3 obiecte la fiecare persoană şi cât va ajunge, e limitat”, a mai spus vedeta.

Oana Zăvoranu a explicat şi de ce a recurs la acest gest: „Nu dădea bine dacă vindeam lucrurile, m-am gândit că e frumos în preajma sărbătorilor să fac aceste cadouri domnişoarelor, nu am toate mărimile disponibile, sunt hainele mele”.

………

Oana Zăvoranu s-a gândit ca în prag de Moş Nicolae să îşi surprindă fanele cu un cadou special. Vedeta a anunţat pe contul de facebook că va dona o parte din garderoba sa de lux pentru care închiriase un întreg apartament unde să o depoziteze. Hainele, pantofii şi accesoriile oferite de Oana fanelor sale costă peste 200.000 de euro.

Pentru a beneficia de cadou, fanele Oanei Zăvoranu trebuie să poarte la pantofi mărimea 37, maximum 38, iar la haine maximum mărimea S – M.