Coafuri de Halloween pe care poţi să ţi le poţi face singură

Vrei să mergi de Halloween la o petrecere tematică însă nu eşti dispusă să arunci o grămadă de bani pe vreun costum? O coafură potrivită te-ar putea ajuta să îţi construieşti o costumaţie genială cu o investiţie minimă.

16 oct. 2014, 09:12
Coafuri de Halloween pe care poţi să ţi le poţi face singură

Medusa, fiica lui Phorcys din mitologia greaca, este renumita pentru serpii pe care ii avea in locul podoabei capilare. Pentru a fi Medusa la petrecerea la care participi trebuie doar sa imbraci o rochie lunga, simpla, sa porti o pereche de cercei atarnati si sa iti faci o coafura adecvata. Imparte-ti parul in mai multe sectiuni si fa-ti codite impletite pe care prinde-le apoi de scalp cu agrafe pentru par. La final, prinde tot cu cateva agrafe mici serpi de jucarie, pe care ii gasesti la orice raion de jucarii din magazinele mari.

Un alt costum interesant poate fi cel de paianjen. Iti trebuie un outfit negru si un coc de zile mari, pe care sa il asortezi cu un machiaj ce aminteste de panza de paianjen. Ai nevoie de un burete de coc, cateva agrafe de par, 8 sarme negre care sa nu depaseasca 8 cm, un ciucure negru.

Prinde-ti parul intr-un coc si decoreaza-l apoi cu sarmele carora le vei da forma unor picioare de paianjen. In mijlocul cocului, prinde ciucurele negru, ca in fotografia de mai jos.

Vrei sa te costumezi in Muma Padurii? Ia-ti o rochie simpla, inchisa la culoare si fa-ti bucle. Prinde apoi buclele cu agrafe si decoreaza-ti coafura cu iedera ori flori uscate. Un machiaj de inspiratie gotica si o atitudine pe masura si gata, esti Muma Padurii in persoana!

Descopera alte coafuri si o galerie foto care sa te inspire pe feminis.ro.