Coafuri de mireasă elegante pentru păr scurt, mediu şi lung: cum obţii coafura perfectă la nuntă

Coafuri de mireasa elegante sunt ceea ce cauta majoritatea femeilor in ziua nuntii, insa nu toate obtin coafura perfecta. Iata la ce trebuie sa fii atenta pentru a avea coafura perfecta la nunta!

24 feb. 2015, 05:20
Coafuri de mireasă elegante pentru păr scurt, mediu şi lung: cum obţii coafura perfectă la nuntă

Inainte de toate, toate viitoarele mirese trebuie sa fie constiente ca un hairstylist bun va reusi sa realizeze o coafura superba indiferent de lungimea parului, de textura lui sau de eventualele defecte ale miresei. Totusi, trebuie sa existe pregatire in acest sens daca vorbim de femei care isi doresc coafuri de mirese elegante.

Coafuri de mireasa elegante: proba

Totul incepe cu coafura de proba. Nicio femeie care vrea sa se asigure ca parul ii va sta impecabil in ziua nuntii nu trebuie sa sara peste acest pas. Desi implica un cost subtantial, deseori fiind vorba chiar de aceeasi suma pe care o platesti pentru aranjarea in ziua nuntii, merita! Mai mult, coafura de proba trebuie sa fie completa: mai exact, coafura de mireasa trebuie realitata integral, nu doar partiala (ondularea a doar jumatatii inferioare a podoabei capilare, spre exemplu), iar pe cap trebuie pus si voalul, tiara, bentita sau palaria – asadar, accesoriul care va fi purtat pe cap la nunta. Doar asa isi va da seama o viitoare mireasa cum ii va sta parul in ziua nuntii.

Citeste continuarea si vezi FOTO pe Lyla.ro