Coaliţia pentru familie. „Condamnăm încercările de muşamalizare, protejare şi reinterpretare a agresiunilor sexuale asupra minorilor”

Coaliţia pentru Familie cere autorităţilor să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale ale căror victime sunt copiii, spunând că, după perioade prea lungi de acoperire şi muşamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor reţele naţionale şi internaţionale de pedofili, iar "cazul extrem de grav de acoperire şi protejare a unui angajat al Ministerului de Interne care a agresat în mod repetat minori şi femei demonstrează gradul de neconceput la care s-a ajuns în ceea ce priveşte domnia bunului plac şi lipsa de respect pentru integritatea şi demnitatea fiinţei umane la nivelul instituţiilor statului român".

13 ian. 2018, 11:20
Coaliţia pentru familie. „Condamnăm încercările de muşamalizare, protejare şi reinterpretare a agresiunilor sexuale asupra minorilor”

Coaliţia pentru Familie spune, într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, că părinţii din România se cutremură văzând ororile la care sunt supuşi copiii în foarte multe cazuri de agresiune şi „condamnăm ferm toate încercările de muşamalizare, protejare şi reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuală asupra minorilor”, informează news.ro.

Citeşte şi Cercetări EXTINSE în cazul poliţistului pedofil. Poliţiştii de la Secţia 18, verificaţi dacă l-au favorizat pe agent

„Coaliţia pentru Familie cere tuturor autorităţilor din România să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale al căror victime sunt copiii. După perioade prea lungi de acoperire şi muşamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor reţele naţionale şi internaţionale de pedofili. Astăzi suntem martorii neputincioşi al unui caz extrem de grav de acoperire şi protejare a unui angajat al ministerului de interne, care a agresat în mod repetat minori şi femei. Această situaţie demonstrează gradul de neconceput la care s-a ajuns în ceea ce priveşte domnia bunului plac şi lipsa de respect pentru integritatea şi demnitatea fiinţei umane la nivelul instituţiilor statului român”, arată Coaliţia pentru Familie, spunând că de trei ani iniţiativa organizaţiei, care are ca obiectiv protejarea familiilor din România, este ignorată de autorităţile statului.

Citeşte şi Poliţistul arestat pentru pedofilie a fost decorat cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” de Traian Băsescu pentru „deszăpezire”

„În numele celor trei milioane de români care au semnat pentru protejarea constituţională a familiei, tragem semnalul de alarmă: iată unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizaţiei creştine. Statul, Biserica şi societatea civilă trebuie să facă toate eforturile pentru protecţia copiilor, a familiei şi a societăţii de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului român are nevoie de protecţia noastră, a tuturor, în faţa tendinţelor dezumanizante cu care ne confruntăm. Numai prin întoarcerea la valorile fundamentale ale civilizaţiei creştine vom avea condiţiile pentru respectarea demnităţii umane şi a familiei”, adaugă Coaliţia pentru Familie.