COD GALBEN de CEAŢĂ în mai multe zone din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, un cod galben de ceaţă valabil în mai multe zone din ţară.

RomaniaTV.net
24 mai 2015, 05:19
COD GALBEN de CEAŢĂ în mai multe zone din ţară

Între orele 08:05 şi 10:05 local în zona de câmpie, inclusiv zona municipiilor Arad şi Oradea, precum şi a drumurilor naţionale şi europene aferente, se va semnala ceaţă care va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

PROGNOZA METEO. Duminică, pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi va cădea grindină. Vântul se va intensifica mai ales în timpul averselor, când trecător poate lua aspect de vijelie. În restul teritoriului vremea va fi în continuare caldă, cerul variabil, iar ploi de scurta durata si descarcari electrice asteptam doar izolat, cu precădere spre seară şi noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral şi 32 de grade în Muntenia şi în Moldova.

Vremea se va menţine caldă în Bucureşti pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE TREI ZILE