COD GALBEN de ceaţă în sud-estul ţării. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare COD GALBEN de ceaţă pentru sud-estul ţării.

25 ian. 2015, 08:34
COD GALBEN de ceaţă în sud-estul ţării. Vezi zonele vizate

COD GALBEN. Între orele 20:00 şi 2:00 local în județele Constanța și Tulcea, inclusiv A2 şi drumurile naţionale şi europene aferente, se va semnala ceaţă care determină vizibilitate redusă sub 200 m, izolat sub 50 m, burniță.

Potrivit Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, duminică seara, din cauza ceţii dense, sunt închise porturile Constanța Nord, Constanța Sud – Agigea și Midia.

Citeşte şi ALERTĂ METEO. Revin NINSORILE. Risc crescut de INUNDAŢII

PROGNOZA METEO. Luni ramane vreme închisă, iar temperaturile scad spre normele perioadei, astfel incat maximele zilei vor fi de la 1 grad in Moldova pană la 6 grde izolat, in sudul tarii. Norii acopera cerul in toate regiunile, insa precipitatiile vor fi slabe cantitativ, mai ales ninsori in nord, vest, centru şi zona de munte si doar pe alocuri, mixte, in rest. Vor fi si conditii de polei, iar vantul are si el unele rabufniri trecatoare in Dobrogea şi pe crestele inalte de munte.

Vreme inchisa luni si in Capitala, si trecător sunt conditii pentru ploi slabe, poate si o lapovita, cu 4 grade in tmreomete la amiaza.